A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tószegen és Szolnokon is száguldozott negyedórán belül egy sofőr


Egy járművezető Tószegen és Szolnokon is jóval túllépte a megengedett maximális haladási sebességet. A két eset között mindössze 16 perc telt el.


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság forgalomellenőrző járőrei 2020. november 25-én a kora délutáni órákban Tószeg lakott területén állítottak meg egy járművezetőt, aki 50 km/h helyett 95 km/h sebességgel közlekedett, majd 16 perccel később ugyanezt a járművet Szolnokon vonták ellenőrzés alá, amikor 50 km/h helyett 79 km/h sebességgel haladt – olvasható a police.hu-n. A járművezető részére mindkét esetben közigazgatási bírság és előéleti pont került kiszabásra a helyszínen.

A rendőrség tapasztalatai szerint a gépjárművezetők az álló helyzetben sebességet mérő rendőrautó közelében betartják a szabályokat és a sebességhatárokat, majd azon túlhaladva gyorsítanak. Helytelen közlekedési magatartás, hogy az előírásokat csak a rendőrök jelenlétében tartják be. Nagyon fontos, hogy tudatosuljon a közlekedőkben a tény, miszerint a sebességtúllépés növeli a balesetek bekövetkezésének esélyét és a sérülések súlyosságát.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rendszeresen végeznek méréseket olyan helyeken, ahol a sebességtúllépés miatt fokozott a balesetveszély.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések