A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Halálos lakástűz: kigyulladt egy családi ház Cibakházán


Egy személy életét vesztette, amikor csütörtökön kigyulladt egy családi ház Cibakházán.


Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete és több helyisége csütörtök délelőtt Cibakházán, a Kossuth utcában – tájékoztatta hírportálunkat Németh Ádám tűzoltó főtörzsőrmester, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A kunszentmártoni és a szolnoki hivatásos, valamint a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kezdték meg az oltást. Az épületben egy ember tartózkodott, az életén már nem lehetett segíteni. A tűz keletkezési okát és körülményeit vizsgálják.

Évente átlagosan százan vesztik otthonukban életüket, jellemzően elektromos zárlat, nyílt láng, gyertyák, mécsesek, égő cigaretta okozta tűz következtében. Néhány perc is elég ahhoz, hogy a tűz az egész szobát lángba borítsa, ezért nagyon fontos, hogy időben észleljük a tüzet. Erre a legjobb megoldás egy füstérzékelő beszerzése.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések