A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tom Hanks tettétől neked is könnybe lábad a szemed: világsztárok, akik a legkedvesebbek rajongóikkal


Ők a legközvetlenebb hírességek Hollywoodban.


A hétköznapi emberek számára a világsztárok szinte elérhetetlennek tűnnek. Ahogy ott állnak a vörös szőnyegen a kamerák kereszttüzében, hajlamosak vagyunk úgy gondolni rájuk, mintha nem is halandók lennének. Pedig ugyanolyanok, mint mi, sőt néhányan közülük az átlagnál is közvetlenebbek és kedvesebbek.

Tom Hanks is ékes bizonyítéka annak, hogy nem minden híres embernek vannak allűrjei. Több történetet is megosztottak rajongói az interneten arról, hogy milyen kedves volt velük találkozásukkor. Ezek közül az egyik legemlékezetesebb 2016-ban történt. A 64 éves színész gyanútlanul kocogni indult a Central Parkban, amikor egy esküvői fotózás keresztezte az útját. Ám ahelyett, hogy rejtőzködve tovább folytatta volna a napi edzést, úgy döntött, ő maga is beáll a násznép közé.



Az ifjú pár majd kibújt a bőréből, amikor arra lettek figyelmesek, hogy a filmcsillag is ott pózol mellettük. Hanks még arra is vette a fáradságot, hogy kiposztolja az elkészült fotót az Instagram-oldalára, ezen a felületen is átadva jókívánságait a menyasszonynak és vőlegénynek.

Nem ő az egyetlen, aki hihetetlenül kedves sztár hírében áll, képes összeállításunkban mutatjuk, hogy a rajongók szerint kik a legnemesebb lelkek Hollywoodban.


Van még egy kedves történet róla, amit egy rajongó osztott meg. Egy üveg vízzel a kezében állt sorba egy bevásárlóközpontban, amikor kiszúrta, hogy Tom Hanks van előtte. Zavarában a fülébe súgta, hogy a Forrest Gump a kedvenc filmje, erre irtó aranyos reakciót kapott válaszul, a filmcsillag megjegyezte, hogy ő is imádta azt forgatni, valamint megkérdezte, hogy állhatja-e a palack vizet.


Dwayne Johnsonról a Redditen osztottak meg egy imádni való sztorit. A hozzászóló családjával horgászni indult unokatestvére születésnapja alkalmából, az akciósztár észrevette az ünneplést, és csatlakozott hozzájuk, sőt még az ebédjüket is kifizette.


Lady Gaga egy hotel alkalmazottját nyűgözte le közvetlenségével, amikor az a szobájába vitte rendelését. Elmondása szerint a popdíva nemcsak végtelenül kedves és előzékeny volt, de a borravalóval sem spórolt.


A BoredPanda.com cikke szerint, Jim Carrey is jelesre vizsgázott emberségből, amikor segített egy bajba jutott rajongóján, akinek az autójából kifogyott a benzin. A színész nemcsak elvitte a legközelebbi benzinkútig, de a tankolást is állta.


Keanu Reevesről köztudott, milyen melegszívű a rajongókkal. Akkor sem gurult be, amikor valaki a nyílt utcán állította meg, hogy bemutassa azt a jelenetet a Mátrix című filmből, amikor Neo kitér a golyó elől, inkább nevetett egy jót, és ő is utánozta a híres mozdulatot.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések