A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tetőn keresztül tört be egy jászapáti tolvaj


A megalapozott gyanú szerint a jogsértő gázpalackot és fűnyírót vitt el Jászapátin, a férfi a garázstetőt használta ajtónak.


Ismeretlen személy felszakította az egyik jászapáti portán található garázs palából készült tetejét 2020. október 29-én 18 óra és 2020. október 30-án 12 óra 30 perc között, majd a nyíláson keresztül bemászott és onnan gázpalackot, búvárszivattyút és fűnyírót lopott el – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

A rendőrök adatgyűjtés során azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit elfogtak és előállítottak a Jászapáti Rendőrőrsre, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Kihallgatásakor a terhelt beismerő vallomást tett és elmondta, hogy a megbontott tetőn mászott be és távozott, továbbá az eltulajdonított értékeket eladta. A nyomozók kutatás során megtalálták a lopott tárgyakat, amit a tulajdonosnak visszaadtak. A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetése miatt folytat eljárást.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések