A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szabó Ádám ma már a nők kedvence lett - Fiatalon még kinevette a randipartnere


Szabó Ádámnak régen nem ment jól a csajozás.


Szabó Ádám a 2020-as Sztárban Sztár győztese a műsor adásaiban számtalanszor megvillantotta, mennyire nagy macsó. Robin Thicke bőrébe bújva még Köllő Babettet is sikerült zavarba hoznia.

Ám egyáltalán nincs szüksége arra, hogy álarcot öltsön, hiszen anélkül is imádják a nők. A produkció után még nagyobb figyelem hárult rá, ennek hála manapság tucatjával kapja az üzeneteket az interneten.

Nehéz elhinni róla, de nem mindig volt az ő asztala az ismerkedés, fiatalkorában kifejezetten ügyetlennek bizonyult a hódítás terén. Egyszer például bemagolta a legbénább csajozós szövegeket, hogy bevágódjon kiszemeltjénél.



- Úgy gondoltam, ha másnak bevált, nekem is fog. Ha jól emlékszem, a „Szia, cica, van gazdád?" és a „buja idomaidat bebarangolnám, mint Itália dobjait” mondatokat memorizáltam, és mondtam is el egy lánynak - mesélte a Bestnek.



Mondani sem kell, hogy nem sült el jól a dolog, de nem ez volt az egyetlen kellemetlenség, ami randizás közben esett meg vele. Nagyon fontosnak tartja, hogy mindig udvarias legyen, így mindig kitárja az ajtót, és kihúzza a széket a hölgyeknek, de volt olyan, hogy épp ezzel sült fel.

- Egyszer már előfordult, hogy az igyekezetem ellenére az első randevún kinevettek. Persze rosszulesett, csalódásnak éltem meg, nem is lett belőle semmi, többé nem találkoztunk.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések