A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Schobert Norbi és Rubint Réka így néznek ki 40 év múlva: döbbenetesen átalakultak Friderikusz Sándornál


Schobert Norbi és Rubint Réka volt az első házaspár az Életünk története című műsorban.


Tegnap este debütált az RTL Klubon Friderikusz Sándor vadonatúj műsora, az Életünk története, amelyben a műsorvezető hétről hétre ismert sztárpárokat fogad, akikkel felkavaró és érzelmes időutazást tesz a jövőbe: profi maszkmesterek segítségével szembesíti vendégeit azzal, hogy festenek majd először húsz, majd negyven év múlva.

Az első adásban Schobert Norbi és Rubint Réka vállalkoztak arra, hogy szembenézzenek jövőbéli énjeikkel.

Átalakulásaik döbbenetesre sikerültek: először húsz esztendőt ugrottak az időben, így a fitneszgurut 70 évesen, míg feleségét 62 évesen láthattuk. A műsor készítői alanyaik megöregítésénél egyaránt figyeltek a genetikai adottságaikra és az életmódjukra, így a végeredmény meglehetősen élethűre sikerült.


Az adás tematikája szerint a házaspár először egymást pillanthatta meg. Míg Rubint Réka elsőre szóhoz sem jutott hetvenéves férje láttán, addig Schobert Norbi szinte rögtön kifejezte tetszését.

- Így is ágyba vinnélek - mondta, miután meglátta szerelmét.

- Nagyon jó hetvenes vagy! - válaszolt a sztáranyuka.

A szembesítés után tükröt ragadhattak, hogy megvizsgálják magukat az átformált külsővel. Az ötvenéves üzletember megelégedett azzal, ahogy öregedni fog, míg kedvese kerek perec kijelentette, ő biztosan nem fogja hagyni, hogy így nézzen ki.


Majd még húsz évvel tekerték előre az idő fogaskerekét, így a Schobert házaspárt  90, illetve 82 évesen is szembenézhetett egymással: érzelmeik az első pillanatban elragadták őket, könnyeikkel küzdve néztek végig a másikon.


Mindketten megelégedtek azzal, amit a tükörben láttak, Rubint Rékának sokkal jobban tetszett negyven évvel idősebbre maszkírozott énje, és Schobert Norbi is azt mondta, bár nem tetszik neki, ezzel a megjelenéssel ki tudna egyezni.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések