A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Öt hónapja nem volt ilyen: a fogadóirodáknál már Trump az esélyes


Donald Trump jelenleg a választások esélyese a legnagyobb nemzetközi fogadóirodáknál, ráadásul nem is kevéssel.


Joe Biden, a demokraták elnökjelöltje hónapokon át favoritnak számított a fogadóirodáknál, azonban az elmúlt egy órában Donald Trump megfordította az állást. Jelenleg Trump az Unibet, a bet365 és a Betfair oldalain is toronymagas esélyesnek számít, vagyis a legnagyobb fogadóirodák úgy gondolják, hogy ő nyeri meg a választásokat.

Az esélyek teljesen megfordultak, gyakorlatilag néhány pillanat alatt. Donald Trump győzelmére most már csak 1,5-szörös pénzt fizetnének, míg Biden sikere a fogadás 2,7-szeresét hozná. Az Unibetnél még nagyobb a különbség a két fél között, hiszen Trump sikere 1,45, míg Biden 2,75-ös szorzóval szerepel a fogadási kínálatban.

Utoljára május 5-én fordult elő, hogy Donald Trump volt az esélyes a fogadóirodák szerint, de még néhány órával ezelőtt is 66 százalék volt az esélye annak, hogy Biden győz. Mostanra viszont az Actionnetwork összegzése szerint 51,2-48,4 arányban Trump vezet.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések