A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagyon népszerű a munka.hu oldal! Már ennyien nézték meg


A weboldal hasznos és friss információkat látja el a hazai munkaerőpiac szereplőit.


– Áprilisi indulása óta már több mint 2,2 milliószor jutottak a munkaerőpiaccal kapcsolatos hasznos információkhoz a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat megújult hivatalos honlapjára kattintó vállalkozók és magánszemélyek – jelentette be Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára. A weboldalon jelenleg is közel kilencezer állásajánlat és összesen mintegy 50 milliárd forintos keretösszegű pályázati lehetőségek érhetők el.

A honlap folyamatosan frissülő információkkal látja el a magyar munkaerőpiac szereplőit, naprakész tájékoztatást nyújt többek között a foglalkoztatáspolitikai intézkedésekről, támogatásokról és az igényelhető ellátásokról is. A portálra tavasz óta több mint 375 ezer új felhasználó jelentkezett be, a Gazdaságvédelmi akciótervben elindított munkahelyvédelmi programokat ismertető oldalakon mintegy 600 ezer látogatás történt.

A munka.hu más, koronavírussal is kapcsolatos központi információs oldalakhoz hasonlóan november 16-ától ingyenesen, adathasználat nélkül érhető el a Vodafone hálózatában„ – tette hozzá az államtitkár.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések