A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagy Feró unokája tündéri kislány: a 2 éves Alíz olyan, mint egy porcelánbaba


Nagy Feró lányunokája 2018 decemberében, három nappal szenteste előtt jött a világra.


Ha említésre kerül Nagy Feró neve, mindenkinek a vad, bőrruhás, szókimondó Beatrice-frontember jelenik meg a lelki szemei előtt. Ám ha ölbe veszi valamelyik unokáját, cseppet sem tűnik keményszívű rockernek, elolvad a cuki gyerkőcöktől.

Az énekes 2016 októberében lett először nagypapa idősebb fia révén, aki az immár hároméves Patrikkal ajándékozta meg. Őt követte a sorban kisebbik fia, Hunor lánya, Alíz. A 2018 decemberében született cuki csemete hamarosan kis testvért kap maga mellé, ugyanis édesanyja 2021 márciusára várja második gyermekét, akit Nimródnak fognak hívni.

A tündéri kislányt nagyapja csak szerelmének becézi. Nem is csodálkozunk azon, hogy Alíz kenyérre keni, édes mosolyával és hatalmas szemeivel nem lehet betelni. A 74 éves sztár imádja, ha nála vannak a kicsik, azt is bevallotta, hogy a legkevésbé sem szigorú velük.

- Amit egy szülő nem engedhet meg a gyereknek, azt a nagypapa - szülői engedéllyel - megteheti. Velem azt csinálnak, amit akarnak! Addig, amíg nálam vannak, had élvezzék az életet - mesélte a Tények Plusz riportjában.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen tündéri Nagy Feró lányunokája, Alíz.


Nagy Ferót kisebbik fia, Hunor ajándékozta meg a kétéves Alízzal.


Alíz cuki fotóival nem lehet betelni, nagyon tudja, hogyan mosolyogjon a kamerába.


Ezen a fotón jól látszik, hogy olyan hosszú a szempillája, mint a porcelánbabáké.


Édesapja a nyakába kapta Balatonfüreden 2020 júliusában.


Imádjuk, ahogy a Veresegyházi Medveotthon kapujában integetett 2020 augusztusában.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések