A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Molett alkaton ezek a farmerok mutatnak igazán: a tél legdivatosabb darabjai árakkal, lelőhelyekkel


Körképünkben összegyűjtöttük azokat a nagyobb méretekben is kapható farmerokat, melyek gyönyörűen festenek a telt idomokon.


Ma már rengeteg különböző farmerfazon elérhető a kínálatban, így szerencsére mindenki könnyedén rálelhet köztük az alakjához leginkább illőre.

Számos olyan darabot is találhatsz az üzletekben és a webshopokban, melyeket kifejezetten a dús idomokra terveztek, és nagyobb méretekben is kaphatóak. Ezek közül gyűjtöttük össze azokat, amelyek nemcsak hogy remekül mutatnak a kerekded formákon, de nagyon divatosak is a szezonban.

A húzott derekú, kötős vagy paperbag nadrágok gyönyörűen karcsúsítják a derekat, de a trapéznadrágok is szépen formálják az alsótestet. Persze, a hagyományos skinny farmerok is tovább hódítanak ugyanúgy, ahogy a girlfriend, a boyfriend és az anyukaszabások. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a legsikkesebb téli farmerokat moletteknek.

Az Asos trapéznadrágja végtelen lábakat varázsol, és sokkal magasabbnak is láttat. Körülbelül 17 700 forintért rendelheted meg a webshopból.

Egyszerű, mégis nagyon nőies és előnyös a H&M vintage farmerja. 8995 forintért szerezheted be.

Ha a lazább darabokat kedveled, válaszd a Mango girlfriend nadrágját. 15 995 forintért lehet a tiéd.

A trapéznadrág újra divatos, ezt a mindenhez passzoló, sötét darabot pedig már 6299 forintért meg is veheted a Bonprix-ben.

A H&M húzott derekú nadrágja szintén szuper választás kerek idomokra. 8995 forintért vásárolhatod meg.

A Mango kötős nadrágja szépen kiemeli a derekat, miközben a lábakat is hosszabbnak láttatja. 15 995 forintért vásárolhatod meg.

A H&M testhezálló farmerja fazonjának és varrásainak köszönhetően formálja az alakot. 12 995 forintért lehet a tiéd.

A Mango bőszárú nadrágja úgy nyújtja a lábakat, hogy közben nem láttatja őket vaskosabbnak. Sikkes, nőies és nagyon csinos. 15 995 forintért lehet a tiéd.

A H&M paperpag fazonú farmerja nem túl feszes, mégis centikkel vékonyabbnak láttatja a derekat. A divatos darab 9295 forintért lehet a tiéd.

A Bonprix nadrágja a magasított deréknak, valamint a gomboknak köszönhetően karcsúsít, és szépen kiemeli az alakot. 5799 forintért vásárolhatod meg.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések