A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mi történhetett? Fiatal lányok tűntek el Budapestről


A két tinédzser ismeretlen helyre távozott, nem adnak életjelet, a rendőrség segítséget kér.


Egy nap leforgása alatt két tinédzserlány tűnt el egy VIII. kerületi gyermekotthonból. A rendőrség eljárást indított a 17 éves Csiki Melissza és a 15 éves Nagy Tünde Amanda eltűnése ügyében – írja a Police.hu.

Csiki Melissza (Fotó: Police.hu)A 17 éves Csiki Melissza 2020. november 20-án 19 óra körül egy VIII. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A rendőrök jelenleg is keresik. Csiki Melissza körülbelül 155 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú, barna szemű.

Nagy Tünde Amanda (Fotó: Police.hu)A 15 éves Nagy Tünde Amanda egy nappal később, 2020. november 21-én 19 óra körül távozott egy VIII. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre, azóta életjelet nem adott magáról. A rendőrök őt is keresik. Nagy Tünde Amanda körülbelül 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, fekete hajú, barna szemű. Eltűnésekor fekete kabátot, farmernadrágot és sportcipőt viselt – közölte a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható lányokat felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések