Hirdessen itt

Emlékszel rájuk? Ez az 5 legemlékezetesebb magyar gól az olimpiákról - Videó!


A jövő évi olimpiára még jó pár hónapot várni kell. Addig is megmutatjuk, melyek voltak az elmúlt évtizedek legszebb pillanatai.


Hosszú idő után, újra szárnyal a magyar foci. A Fradi a Bajnokok Ligájában hétről hétre olyan sztárcsapatok ellen léphet pályára, mint a Barcelona vagy a Juventus.

A magyar válogatott egy bravúros Izland elleni győzelemmel kijutott az Európa Bajnokságra, míg a Nemzetek Ligájában a csoportunk élére ugrottunk, megelőzve Oroszországot, Törökországot, és Szerbiát is.

Egyszóval csodálatos időszak ez most a sportág rajongóinak, de ne felejtsük, a magyarok más labdajátékokban is számtalan emlékezetes pillanatot okoztak, elég visszagondolni az elmúlt évtizedek legsikeresebb olimpiáira.

Jövőre pótolják a 2020-as olimpiát

Az idei olimpiát a koronavírus miatt egy évvel elhalasztották, így azt 2021. július 23. és augusztus 8. között rendezik meg Tokióban. Vagyis még jó pár hónapot várnunk kell, mire újra drukkolhatunk hazánk büszkeségeinek, de a Magyar Olimpiai Bizottság szurkolói márkája, a Magyarock addig sem hagyja, hogy az olimpia szerelmesei unatkozzanak. Legújabb videójukban az öt legszebb olimpiai gólunkat elevenítették fel. Te emlékszel még ezekre a pillanatokra?



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések