A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megmentette édesanyja életét az 5 éves kislány, miután összeesett a konyhapadlón


A nő epilepsziás rohamot kapott, a gyermeke mentette meg az életét.


Egy ötéves kislány megmentette édesanyja életét egy Facetime hívással, miután rohamot kapott és a konyhában összeesett. Az édesanya és gyermeke tököt faragtak, amikor epilepsziás rohamot kapott. A gyors gondolkozású gyermek, Autumn egy párnát próbált édesanyja felé alá tenni, de mivel nem tudta mozdulatlanul tartani, inkább segítséget hívott.

Megkereste szülője telefonját feloldotta és az első számot tárcsázta. A hívást az asszony barátnője vette fel, aki szerencsére nem is lakik messze tőlük. Lauren azonnal tárcsázta a mentősöket és közben elindult, hogy segítsen rajta. Később a nő elárulta, hogy Autumn nagyon nyugodt volt és elismerésre méltó módon kért segítséget – írja a Mirror.



Az édesanyának öt év alatt már öt epilepsziás rohama is volt, ez az alkalom pedig különösen súlyos volt. Az éjszakát a kórházban kellett tölteni, másnap viszont hazamehetett és ott folytathatta a lábadozását. „Nem hiszem el, hogy képes volt azonnal megkeresni a telefonomat és segítséget hívni. Feloldotta a készüléket és az egyik közeli barátomat tárcsázta. Nagyon büszke vagyok rá. Megmentette az életemet” – nyilatkozta az édesanya, Nicole.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések