A börtönből éppen szabadult a férfi bevallotta brutális tettét: megerőszakolta, megölte majd egy erdőben elásta a 11 éves orosz kislányt.


A 40 éves Artem Osipov beismerte, hogy megerőszakolta és megölte Polina Skovorodchenko-t. A 11 éves kislány holttestét az Asbest orosz város közelében lévő erdőben ásta el. Kilenc hónappal ezelőtt szabadult a börtönből az elbocsátott temetői dolgozó, aki véletlenszerűen kiválasztotta ki áldozatát, akivel erőszakoskodhatott.

A lány édesanyja, a 34 éves Alyona azonnal felhívta a helyi rendőrséget, miután Polina az iskola után nem ért haza időben. A holttestet három nappal később találták meg a rendőrök. A pedofil sírásót egy biztonsági kamera felvétele buktatta le – írja a Daily Star.

„Az utcán találkozott össze a lánnyal és beszélgetni kezdtek. Ezután a házába vitte, valószínűleg megígérhetett neki valamit. Ezt követően megerőszakolta és a szexuális aktus végével megfojtotta áldozatát. Az éj leple alatt pedig az otthona közelében szabadult meg a holttesttől. Elásta, majd faágakkal takarta le” – nyilatkozta az egyik orosz nyomozó.


Korábban egyébként Osipovot gyilkosság, rablás, lopás és kábítószer-kereskedés miatt ítélték el. Végül miután leült 15 évet, idén februárban szabadult a börtönből. Az újabb kegyetlenséget rendőri felügyelet alatt követte el. Később maga mutatta meg felügyelőtisztjeinek hova rejtette a gyermeket. Ha elítélik, ezúttal életfogytiglani börtönbüntetést kaphat.

„Követeljük, hogy soha ne engedjék szabadon. Brutális kegyetlenséget követett el, megerőszakolt és megölt egy gyermeket” – mondta felháborodva a kislány mostohaapja, Denis. Egy másik rokon azt mondta: „Azt akarjuk, hogy sokáig éljen és szenvedjen.”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek