A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Löw fejét követelik a drukkerek


A szurkolók szerint súlyos szerdai vereség után le kellene mondania Löwnek.


Egy felmérés szerint a szurkolók kétharmada úgy vélekedik: távoznia kell Joachim Löwnek, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának.

A megkérdezettek 66 százalék mondta azt, hogy a spanyoloktól a Nemzetek Ligájában elszenvedett 6-0-ás vereség után a kapitány nem maradhat posztján. Szintén csaknem hétharmad szerint Löwnek azonnal le kell mondania.

Arra a kérdésre, hogy kinek kellene átvennie a válogatott irányítását, 62 százalék Jörgen Kloppot, a Liverpool vezetőedzőjét nevezte meg. Hansi Flickre, a Bayern München trénerére 19 százalék szavazott, Thomas Tuchelre, a Paris Saint-Germain mesterére pedig 13 százalék.

A súlyos szerdai vereség után több volt válogatott játékos keményen bírálta Löwöt, Lothar Matthäus, a magyar válogatott volt szövetség kapitánya szerint a jövő évi Európa-bajnokság után távoznia kell. A szövetség viszont közölte, hogy nincs napirenden Löw szerződésének esetleges felbontása.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések