A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Levetették egy amerikai kislány maszkját, mert azon Jézus neve szerepelt


Egy kilenc éves kislánnyal vetették le az iskolában a maszkját, mert azon a “Jézus szeret engem” felirat szerepelt. A család beperli a Mississippi állambeli tanintézményt – írja a Mandiner.


Matthew és Jennifer Booth azt állítják, hogy kilencéves lányuk, Lydia alkotmányos jogait sértették meg, amikor az iskolaigazgató elrendelte, hogy távolítsa el az arcmaszkját a Mississippi-i Pinola-i Simpson Central School-ban, mert az iskola szabályzata tiltja a vallási kifejezések használatát – írja a Mandiner a Mirror hírportál nyomán.

A szülők névleges kártérítést követelnek; állításuk szerint kilencéves lányukat, Lydiát mélyen feldúlta az őt ért megaláztatás.

A család védelmét egy olyan evangéliumi közösség vállalta fel, amely a Southern Poverty Law Center (Déli Szegénység Jogi Központ) szerint LGBT+-ellenes tevékenységet folytat és összefüggésbe hozható a Donald Trump által pár hónapja kinevezett legfelsőbb bírósági bírával, Amy Coney Barrettel.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések