A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Legalább húsz gyereket erőszakolt meg Európában "minden család legrosszabb rémálma"


A 28 éves Aaron McWilliams jelenleg a Belmarsh börtönben tölti büntetését. A rendőrök úgy emlegették a férfit, mint "minden család legrosszabb rémálma". Nem ok nélkül. McWilliams ugyanis 40 alkalommal követett el szexuális bűncselekményt, több mint 20 kisgyerek ellen Európában.


A férfit 2016-ban ítélték el először szexuális zaklatás miatt, mert kiderült róla, hogy egy négyéves gyereket molesztált. Azonban ahogy büntetése egy részét letöltötte, feltételesen szabadlábra került, és elkezdett dolgozni egy családnál, ahol szintén egy négyéves gyerekre vigyázott, akit rendszeresen molesztált. Emiatt 2017-ben hét év börtönt kapott - írja a Mirror.

A büntetett előéletű férfi ellen a napokban azonban újra vádat emeltek, a Woolwich-i bíróság a napokban kilenc év börtönre ítélte.

A férfinak ugyanis újabb sötét titkaira derült fény.

A rendőrök több ezer gyerekfotót találtak a telefonján, emellett több olyan videót is, amelyeket a férfi saját maga készített áldozatairól, miközben molesztálja, illetve megerőszakolja őket. Az áldozatok mindegyike fiú volt, négy hónapos és 14 év közöttiek.

A férfit ki is hallgatták a szörnyű felvételekről, ő pedig mindent beismert.  

McWilliams egy elvetemült, pedofil szexuális ragadozó, aki teljes mértékben visszaélt a rábízott gyerekekkel. Ez a férfi minden család legrosszabb rémálma. Manipulatív, hideg, számító, a gyerekekre és fiatalokra pedig különösképpen veszélyes. A gyerekbántalmazás egyik legsúlyosabb esete, amit ő produkált"

- mondta el Adam Ghaboos rendőr, majd hozzátette, hogy az ügyészség már vádat emelt az ügyben, és McWilliams hosszú éveket fog börtönben tölteni, ahol végre esélye sem lesz gyerekeket bántalmazni.

"Szeretném kiemelni a nyomozócsoport kiváló munkáját is, amiért fáradhatatlanul folytatták a vizsgálatokat, hogy igazságot szolgáltassanak az áldozatok és családjaik számára.

Adam Ghaboos rendőr szerint a férfinak további áldozatai is lehetnek, ezért minden családot, aki korábban McWilliamst alkalmazta bébiszitterként, arra ösztönöz, hogy jelentkezzenek.

"A nyomozás során McWilliamsnek rengeteg új áldozatára derült fény, de nem tartjuk kizártnak, hogy még több is lehet"

- mondta.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések