A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Biden a levélszavazatokban bízik


Joe Biden, a demokraták elnökjelöltje amerikai idő szerint hajnali háromnegyed egykor (magyar idő szerint háromnegyed hétkor) tartott sajtótájékoztatót, amelyben megköszönte a szavazók támogatását és türelmét. Elmondta, hogy úgy érzik, meg tudják fordítani Pennsylvania államot, és képesek lesznek megnyerni a választásokat.


Joe Biden azt követően, hogy megköszönte a stábja munkáját és a szavazók türelmét, kijelentette, hogy nagy valószínűséggel el fog húzódni az eredményhirdetés a korai és a levélszavazatok miatt. A demokrata elnökjelölt szerint képesek lesznek megfordítani Pennsylvaniát, és Georgia államban is győzni tudnak. Jelenleg mindkét államban Donald Trump vezet magabiztosan.

Biden emellett arról is beszélt, hogy Wisconsin, Michigan és Minnesota államban is képesek lesznek győzni, pedig jelenleg csak Minnesotában vezet, a másik két államban Trumpnál az előny.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések