A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kocsis Máté: Korózs Lajos távozzon a népjóléti bizottság éléről!


Az MSZP-s Korózs Lajosnak távoznia kell az Országgyűlés népjóléti bizottsági elnöki posztjáról - közölte a Fidesz frakcióvezetője hétfőn a Facebook-oldalán.


Kocsis Máté azt írta: végleg eljött az ideje, hogy a "kamuvideós Korózs Lajos" távozzon a népjóléti bizottság éléről.

Kifejtette: Korózs Lajos tavasszal "kamuvideót" gyártott, hogy lejárassa az egészségügyet, a mentősöket, ápolókat, orvosokat, és végig minden eszközzel gáncsolta a járvány elleni védekezést.

"Már önmagában ezért távoznia kellett volna, de nem tette meg" - értékelt.

A Fideszes politikus hozzátette: "most Korózs Lajos még tovább ment, ezúttal halálozási statisztikát hamisított meg, hogy alaptalanul riogassa és becsapja az embereket".

Kocsis Máté szerint egy világjárvány közepén teljesen elfogadhatatlan, hogy egy ilyen "felelőtlen" ember vezesse a parlament egészségüggyel foglalkozó bizottságát.

Ezért a fideszes politikus nyomatékosan arra kérte a baloldali pártokat, haladéktalanul hívják vissza Korózs Lajost, és jelöljenek új elnököt a helyére.

"Távozása elkerülhetetlen, ezért ha kell, ennek akár a parlament többsége fog érvényt szerezni" - írta a Fidesz frakcióvezetője.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések