A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Keresztényellenes fordulat következhet Biden győzelme esetén - erről beszélt egy tiszteletes


Keresztényellenes fordulat következhet, amennyiben Joe Biden, a demokraták jelöltje győz az amerikai elnökválasztáson - nyilatkozta Franklin Graham tiszteletes a Newsmax TV-nek szombaton.


Attól tartok, hogy Biden győzelme esetén olyan támadás következhet a keresztény vállalkozások ellen, mint az Obama-adminisztráció idején - mondta Graham a televíziós csatorna American Right Now című műsorában.

Véleményem szerint a demokrata jelölt elnökké választása esetén hasonló jellegű támadásokat fogunk látni a keresztény vállalkozások, és a keresztény szervezetek ellen. Ez várható - fűzte hozzá. Úgy gondolom, hogy célkeresztbe fognak kerülni az egyházak, amiket erőteljesen támadni fognak - egészítette ki a korábbiakat.

A keresztény egyházakat, és a hozzájuk köthető humanitárius és szociális tevékenységet folytató szervezeteket megpróbálják megadóztatni, és bezárni.  A kár bekövetkezett, és most csupán arról van szó, hogy megakadályozzuk, hogy ez a folyamat tovább folytatódjon - emelte ki.

Nem tudom, sikerül-e valaha visszaszereznünk Amerikát, de én mindenesetre továbbra is folytatom a munkát, és tovább prédikálok - mondta.

Hazánknak szívátültetésre van szüksége, és ez csak Jézus Krisztusnak és a hitnek köszönhetően történhet meg - zárta gondolatait Graham.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések