A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jennifer Lopezről a stylist teregette ki a szennyest: elképesztő, miket állít róla


Egy stylist elmesélte, mely női sztárok a legnehezebb esetek.


Vannak olyan ismert emberek, akik nem rendelkeznek semmilyen sztárallűrrel, bárkivel is dolgoznak együtt, mindenkivel tisztelettudóan bánnak, más hírességekről ez azonban nem mondható el. A TikTokon az elmúlt hetekben Tamaran, egykori stylist teregette ki a szennyest közismert emberekről. Jennifer Lopezzel volt az egyik legrosszabb a tapasztalata.

A szakmabeli elárulta, hogy az 51 éves sztár egyáltalán nem a kedves hírességek közé tartozik.

- Megvan az oka annak, hogy miért nem tud megtartani maga mellett egy öltöztetőt vagy egy varrónőt. Ha hozzá beszélsz, még rá sem nézhetsz! Ha pedig meg is szólítod, úgy kell hozzá beszélned, mint Istenhez - magyarázta a videóban a nő, aki egytől tízig osztályozta a hírességeket viselkedésük alapján, Lopez a legalacsonyabb pontszámot kapta.

Nem Jennifer Lopez az egyetlen, akiről negatív véleménnyel van a stylist, képes összeállításunkban megnézheted, mely hírességekkel voltak még rossz tapasztalatai.


Tamaran szerint nem véletlen, hogy Jennifer Lopez mellett miért nem marad meg hosszú távon egy stylist és varrónő sem.


A nő állítása szerint Jessica Alba egyáltalán nem kedves az emberekkel, direkt felbosszant mindenkit, például szándékosan összekeni a ruhákat, illetve sosem néz rá senkire sem, miközben kommunikál az illetővel.


Katherine Heiglről sem mondott túl jókat, a színésznő állandóan mérges, és borzasztóan nehéz vele együtt dolgozni.


Marisa Tomei órákat késik, emellett a köszönés is nehezére esik.


A szakember elmesélte, hogy a Tökéletes hang-filmek sztárja, Alexis Knapp nem hajlandó fizetni, mert szerinte van már akkora nagy név, hogy jár neki az ingyen termék.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések