A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felmérte a készleteket Orbán Viktor: egymillió Favipiravir kiosztás előtt - Videó!


A miniszterelnök felmérte a készleteket, egy Favipiravir tablettákat és teszteket tartalmazó raktárban járt.


Orbán Viktor miniszterelnök Facebook oldalára töltött fel egy videót, amin Szlávik Jánossal egy Favipiravir szállítmányt tartalmazó raktárban tartottak szemlét.

„Raktárellenőrzés: egymillió Favipiravir kiosztás előtt” – írta a kormányfő a bejegyzéshez.



Szlávik János a helyszínen elmondta, hogy a közel egymillió tabletta tízezer ember kezelésére elég. Egy dobozban 40 tabletta van, egy ember kezelésére pedig kettő doboz ilyen dobozt kell adni – tette hozzá a szakember. Ez a gyógyszer azoknak a betegeknek segít, akik otthon gyógyulnak – hangsúlyozta Szlávik János.

Mint arról korábban beszámoltunk, újabb egymillió darab favipiravir érkezett Magyarországra. Az operatív törzs keddi sajtótájékoztatóján Müller Cecília elmondta: az elmúlt napon egymillió favipiravir érkezett Kínából, és egymilliót várnak Japánból. Ez a gyógyszer rendkívül hatékony a betegség elején – tette hozzá az országos tisztifőorvos.

Micsoda hír! Nálunk is gyárthatják az orosz koronavírus-vakcinát

Főoldal koronavírus Micsoda hír! Nálunk is gyárthatják az orosz koronavírus-vakcinát Világszerte és hazánkban is komoly előrelépések történtek a koronavírus elleni vakcina ügyében. Világszerte és hazánkban is komoly előrelépések történtek vakcina-ügyben. Szijjártó Péter külügyminiszter a Facebook-oldalán vezetett karanténnaplójában számolt be arról, hogy egy magyar oltóanyag-gyártó vállalat sikeres tárgyalásokat folytat az orosz hatóságokkal arról, hogy nálunk is gyártsák az orosz oltóanyagot.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések