A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezután már nem nagyon tud pénzhiányról hazudozni Kari Geri


Farkas Örs egy dokumentummal cáfolta meg az alkalmatlan főpolgármestert, aki hónapok óta a pénzhiány miatt picsog a Facebookon:


Végre tisztán látunk a főváros pénzügyi helyzetét illetően és a helyzet nagyon egyszerű: 2020 első 10 hónapjában 99,2%-a folyt be a 2019-es év azonos időszakában beszedett adóbevételeknek. És ezt maga a főjegyző írta le, a képen a teljes levél.

Az elmúlt hónapok Karácsony Gergely siránkozásáról szóltak, hogy a koronavírus nyomán kialakult gazdasági nehézségek miatt Budapest adóbevételei jelentős részétől, több tíz milliárd forinttól esik el. Emiatt számos beruházás is csúszik, sőt a főpolgármester már adóemelésről és hitelfelvételről is beszélt. Csak hogy ennek egyelőre nyoma sincs.

Egy biztos, a budapesti vállalkozások és emberek lényegében ugyanannyit fizettek októberig a fővárosi önkormányzatnak, mint Tarlós István idejében.

Végre tisztán látunk a főváros pénzügyi helyzetét illetően és a helyzet nagyon egyszerű: 2020 első 10 hónapjában 99,2%-a...

Közzétette: Farkas Örs – 2020. november 22., vasárnap


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések