A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egri pályaudvarokról lopott mobilt és tabletet a kápolnai férfi


A gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett és elmondta, hogy az ellopott mobiltelefont és tabletet tovább értékesítette.


Egy férfi tett bejelentés a rendőrségre, miszerint november 1-én délelőtt az egri buszpályaudvar váró termében, míg aludt addig ismeretlen személy eltulajdonította a padra maga mellé lerakott mobiltelefonját – számolt be portálunknak Szabó Boglárka rendőrségi sajtóreferens.

A nyomozók megállapították, hogy az elkövető egy 26 éves kápolnai férfi, akit az egri vasútállomáson rövid időn belül elfogtak.

Az intézkedéskor kiderült, hogy a 26 éves elkövető október 17-én éjszaka a vasútállomáson ugyanilyen bűncselekményt követett el, ott is kihasználta, hogy a sértett aludt és ellopta a pad mellett lévő táskájából a tabletjét.

A férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett és elmondta, hogy az ellopott mobiltelefont és tabletet tovább értékesítette.

Ellene – őrizetbe vétele mellett – az Egri Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást, továbbá előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések