A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Édesanyja ágyneműtartójában próbált elbújni a zsaruk elől egy notórius betörő Jánoshalmán


Édesanyja ágyneműtartójában próbált elbújni a rendőrök elől az a férfi, aki öt bűncselekményt követett el.


A jánoshalmi férfi október elején betört egy ingatlanba, ahonnan egy villanybojlert, valamint egy márványmosogatót lopott el. Október 25-én újra lecsapott, ezúttal egy jánoshalmi üzlet udvaráról lopott el egy elektromos kerékpárt. A férfi még aznap próbált túladni a robogón, de nem járt szerencsével: az egyik érdeklődő felismerte barátja motorját, és bár a tolvaj addigra távozott a helyszínről, értesítette a rendőröket.

Pár órával később a Rákóczi utca egyik üzletébe akart betörni a férfi, aki az ajtó vasrácsát megrongálta, illetve két ablakot is betört. Miután megszólalt a riasztó, elszaladt a helyszínről. Ezt követően az egyik helyi templom fényperselyét akarta felfeszíteni, sikertelenül.

A notórius betörő nem tudott leállni, így másnap egy jánoshalmi ingatlannál jelent meg egy társával. Az otthon lévő 13 éves gyereknek előadták, hogy az udvaron lévő, forgalomból kivont autót a testvérétől megvásárolták, így azt vinnék el. A gyerek beengedte a számára ismerős férfiakat, akik ezután elhajtottak a kocsival – írták a rendőrség honlapján.

A rendőrök csak a nyomozás során jöttek rá, hogy egy személy követte el a sorozatos bűncselekményeket. A 26 éves férfi gyakran változtatta tartózkodási helyét, ám nem járt túl a rendőrök eszén: november 9-én az anyjánál, az ágyneműtartóban megbújva találtak rá a érfira az egyenruhások. A gyanúsítottat lopások, lopási kísérletek és csalás miatt őrizetbe vették, valamint kezdeményezik letartóztatásának indítványozását.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések