A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dohánybolt előtt fogdosta magát egy berényi férfi


Szeméremsértés, illetve az emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség és felfüggesztett fogházbüntetés kiszabására tett indítványt egy büntetlen előéletű 22 éves mezőberényi férfi ellen, akit korábban az ügyészség ugyanilyen bűncselekmény miatt megrovásban részesített.


Az érzelmileg labilis személyiségzavarban szenvedő férfi idén június 29-én délután Mezőberényből Békéscsabára utazott, ahol beült egy kávézóba, bevett két szem nyugtatót, majd megivott rá tíz üveg sört.

Ezt követően az egyik belvárosi dohánybolt előtt – nemi vágyának kielégítése céljából – a nemi szervét elővette, és szeméremsértő módon mutogatta, miközben önkielégítést végzett.

Ezen cselekménye közben beleselkedett az üzlet ablakán, és az ott eladóként dolgozó nőt nézte. A nő 23 óra után bezárta az üzletet, és autójához indult, ekkor a férfi követni kezdte. Amikor a sértett ezt észlelte, futni kezdett, beült az autóba és magára zárta azt, de a terhelt bekopogott, és arra kérte, szálljon ki az autóból, menjen vissza az üzlethez. Amikor a nő közölte, hogy hívja a rendőrséget, a férfi távozott a helyszínről.

A férfi néhány nap múlva, július 6-án este Békéscsabán, az Andrássy úton haladva két nőt kezdett el követni egy társasház bejáratáig, ahová a nők bementek. A terhelt a lépcsőházban utánuk sietett, majd az első emeleten utolérve őket jobb kezével az egyik nő ruhája alá nyúlt és a fenekét megmarkolta. A sértett kiabálni kezdett, mire a férfi elmenekült.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések