A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dallos Bogi tetőtől talpig flitterbe borult: Puskás Peti édesapjával forgatott videóklipet


Dallos Bogi lélegzetelállítóan fest a Benned él című dal kisfilmjében.


Dallos Bogitól már megszokhattuk, hogy manökeneket megszégyenítő eleganciával visel minden szettet: ugyan a hétköznapokban inkább a kényelmet tartja fontosnak az öltözködésben, fellépésein és a dalaihoz készült kisfilmekben sokszor megvillantja csajos oldalát.

Ma az RTL Klub Reggelijében debütált legújabb szerzeménye, a Benned él, amelyet a 2019-es X-Faktorban feltűnt Manuellel közösen alkotott meg.

Az énekesnő lélegzetelállítóan festett a kisfilmben, több összeállítást is felvonultatott. Rajongói tetszését leginkább a flitterekkel borított, halvány rózsaszín blézerszett nyerte el, ami kihangsúlyozta karcsú vonalait.



Követői szerint telitalálat volt a kompozíció, imádták, hogy remekül tükrözte kedvencük ízlését, és úgy találták, hogy a személyiségéhez is tökéletesen passzolt.

"Ez annyira a te stílusod Bogi! Elegáns elbűvölő nőies...." - írta egy lelkes követője.

A felvételeket nem csak a divatos öltözetek tették különlegessé, a 23 éves énekesnőn és a rapperen kívül feltűnt benne Puskás Peti édesapja, Puskás Tivadar, és Dallos Bogi anyukája, Ágnes is.



A videóban ők formálták meg a főszereplők jövőbeli énjét, a történet a koronavírus által okozott nehézségekre reflektál meglehetősen érzelmes formában.

- Úgy érzem, hogy elég nyomasztó mostanában a világunk, és sokan ezért reményvesztettek vagyunk. Ez kortól és nemtől független. Nekem a dal abban segített, hogy feldolgozzam ezeket a magányosabb pillanatokat - mesélte a műsorban.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések