A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Angelina Jolie teljesen felismerhetetlen lett: így elcsúfították az arcát legújabb filmjében


Angelina Jolie-t nem sokszor látni ilyen külsővel.


Emberek millió számára testesíti meg Angelina Jolie a női szépségideált. A 2000-es években valóságos plasztikamánia söpört végig a világban, rengetegen feküdtek csak azért kés alá, hogy olyan telt ajkakat csináltassanak maguknak, mint amilyennel ő büszkélkedhet.

Minden vörös szőnyeges eseményen ragyog, ám színésznő lévén munkájának az is szerves részét képezi, hogy külsejével idomuljon aktuális karakteréhez.



Ebben igazi kaméleonnak mondható, ha kell rasztahajat csináltat, vagy hatalmas izomzatot épít, de attól sem riad vissza, hogy a maszkmesterek felismerhetetlenre csúfítsák. Aktuális filmjében két szerepben is látható, a Come Awayben anyukát alakít, valamint azt is bevállalta benne, hogy nem éppen vonzó külsővel álljon a kamera elé.

Brenda Chapman rendezőnő története egy gyászoló családra fókuszál, akik legidősebb gyermekük elvesztése után próbálnak talpra állni. A két gyerek egyedi módot talál testvérük halálának feldolgozására, egy saját maguk kreálta fantáziavilágba menekülnek.



Az alkotás keveri a Pán Péter és az Alice Csodaországban történetét, ez utóbbi szálban jelenik meg Jolie a Szív Királynő képében. Szemöldök nélkül, furcsa, szőke hajkoronával és szív alakúra festett szájjal alig lehet ráismerni.

Nem ő az egyetlen hollywoodi filmcsillag, aki magára öltötte a figurát korábban. Utoljára Helena Bonham Carter személyesítette meg Csodaország uralkodóját a 2016-os Alice Tükörországban című fantasyben. Őt akkor az alkotók hatalmas fejjel és aránytalanul kicsi testtel ábrázolták digitális trükkök segítségével.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések