A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A „Stop Soros” törvényt tárgyalja az Európai Unió Bírósága


Többek között kifogásolják a büntető törvénykönyv új tényállását, amely bűncselekménynek minősíti a jogellenes bevándorlás elősegítését és támogatását – írta Varga Judit a közösségi oldalán.


„Az Európai Unió Bírósága a nap folyamán tárgyalja a »Stop Soros« törvénycsomag egyes elemeit az ellenünk 2018-ban indított kötelezettségszegési eljárás nyomán”


– írta Facebook-oldalán Varga Judit igazságügyi miniszter hétfőn.

Kifejtette, hogy kifogásolják többek között a büntető törvénykönyv új tényállását, amely bűncselekménynek minősíti a jogellenes bevándorlás elősegítését és támogatását.

„Vagyis az Európai Bizottság gyakorlatilag az embercsempészet támogatását várja el Magyarországtól!”


Mint írta, „2015 óta azt látjuk, hogy Brüsszelben azt akarják elérni, hogy ne kelljen forrásokat juttatni azon tagállamoknak – sőt büntessék is meg azokat az országokat –, amelyek nem akarnak illegális bevándorlókat befogadni. Lám, ez az eljárás egy újabb ékes példája ennek” – fűzte hozzá.

„A magyar kormány a jövőben is megvédi Magyarország és Európa határait, és mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza a nemzetközi migránsfolyosók és a szervezett illegális migráció kialakulását” – szögezte le bejegyzésében Varga Judit.

Az Európai Unió Bírósága a mai napon tárgyalja a „Stop Soros” törvénycsomag egyes elemeit az ellenünk 2018-ban indított...

Közzétette: Varga Judit – 2020. november 23., hétfő


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések