A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

2002-ben az év Playmate-je volt: Bódi Sylvi most gazdasszonyként éli az életét


Bódi Sylvi 2020 novemberében tette le Aranykalászos gazda vizsgáját.


Bódi Sylvi nevét 2002-ben ismerték meg az emberek idehaza, amikor megválasztották az Év Playmatejének Magyarországon.

Ezután sokáig a sztárvilág ügyeletes bombázójaként tartották számon. Az utóbbi időben kevesebbet hallottunk róla, nem szerepelt annyit a televízióban, és a férfi magazinok címlapfotózásai helyett a természetben tölti az idejét.

Az egykori modell a szexi nyuszi fület kerti szerszámokra cserélte, igazi gazdasszony vált belőle az elmúlt időszakban. Instagram-oldala is arról árulkodik, hogy a növénytermesztés lett a legkedvesebb elfoglaltsága, szinte minden képén ennek hódol. Már nem is csak amatőr szinten űzi hobbiját, 2020 novemberében megszerezte az Aranykalászos gazda bizonyítványát.



Tavasszal határozta el, hogy leteszi a vizsgát, ennek érdekében kialakított egy hatalmas veteményest, ahol zöldségeket nevel, valamint saját gyümölcsösének is gondját viseli. Nem szeretne itt megállni, az oldalán elárulta követőinek, hogy csirkéket is szívesen tartana, és azon gondolkozik, hogy legyen-e kecskéje. Főzőtudományának már most hasznát veheti, hiszen A Konyhafőnök VIP ötödik évadában ő is ringbe szállt az év mesterszakácsa címért.

Ő egyáltalán nem teherkén éli meg a ház körüli munkát, sőt előnyt kovácsolt belőle, edzés helyett ezzel tartja formában a testét.

- Ha lábujjhegyen törlöm a port a szekrény tetejéről, az jobban átmozgatja a testem, mit néhány aerobikgyakorlat. De a porszívózás is kiváló testmozgás, a gyomlálásról nem is beszélve. Ráadásul sokat spórolok így, hisz se edzőteremre, se takarítónőre nem kell költenem - mesélte a Bestnek 2020 novemberében.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések