A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb áldozatot követelt a bika nevű drog: egy 4 gyerekes családapa vesztette életét


Egy mindössze 27 éves férfi életét vesztette az bika nevű dizájnerdrog miatt Bükkszentmártonban. A fiatal férfi 4 gyermek édesapja volt.


A település polgármestere a Facebook-oldalán adott ki tájékoztatást a szomorú ügy kapcsán: ,,Sajnálattal közlöm, hogy településünkön is megjelent a 'Bika' elnevezésű dizájnerdrog, amely sajnos egy 27 éves, 4 gyermekes bükkszentmártoni édesapa életébe került...”

Továbbá azt is közölte, hogy a kábítószer terjesztésével gyanúsított férfit a bélapátfalvai rendőrök elfogták, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte.

Kedves Ismerőseim! Sajnálattal közlöm, hogy településünkön is megjelent a "Bika" elnevezésű dizájnerdrog, amely sajnos...

Közzétette: Róbert Liktor – 2020. október 19., hétfő


Ez a drog egyre több áldozatot követel, csak szeptemberig több mint 20-an haltak bele. Akik fogyasztanak belőle, zombiszerűvé válnak: görnyedve, lógó végtagokkal, önkívületi állapotba kerülnek tőle, sok esetben még ordítoznak is.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések