A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szexvideóval zsaroltak egy magyar nőt


Bíróság elé állították azt a férfit, aki két nőtől csalt ki pénzt. Az egyiket egy szexuális aktusról készített videóval zsarolta, ami feltehetően nem is létezett soha, a másik nőnek pedig egy nem létező székesfehérvári lakást ajánlott albérletbe és pénzért cserébe. Zsarolás és csalás miatt indult eljárás az ügyben.


Az egyik nő 2018 végén egy társkereső oldalon ismerkedett meg egy férfival, akivel szexuális kapcsolatba került. A férfi idén, február 6-án napközben a Viberen ráírt a nőre. Közölte vele, hogy ha nem utal át neki 100 ezer forintot, beszámol a nő férjének és gyermekének a korábbi kapcsolatról.

Azt hazudta neki, hogy az aktusról videót készített, amit átküld a férjének, ha nem teljesíti, amit kér.

A fenyegetés hatására a nő utalt a férfinak, aki másnap ismét írt a nőnek, és még 100 ezer forintot kért. Azt ígérte, hogy ha megkapja ezt az összeget, többet nem keresi. A nő utalt, de a zsaroló csak nem hagyta abba. Újra írt a nőnek, amiben már csak 50 ezer forintot követelt tőle. A nő ezúttal nem utalt, inkább feljelentést tett a rendőrségen.

A férfi tavaly decemberben tagja volt a „Székesfehérvár albérlet" csoportnak, ahol egy nő arról posztolt, hogy albérletet keres. A férfi december közepén Messengeren felvette a kapcsolatot a nővel és közvetítőként egy nem létező, de a vádlott állítása szerint egy barátja tulajdonában lévő kiadó lakást ajánlott neki, amiről az internetről letöltött képeket küldött kiszemelt áldozatának.

A férfi 160 ezer forintot kért azért, hogy a nő április 15-ig, költözéséig fenntartsa az albérletet.

A nő sokallta az összeget. Végül 20 ezer forintban megegyeztek, amit a nő át is utalt a férfinak.

Ezután többször beszéltek arról, hogy mikor nézheti meg a lakást, de a férfi sosem ért rá. Január 28-án azt írta, megmutatja a lakást, de még 60 ezer forintra van szüksége az első havi bérleti díjhoz, amit a lakás tulajdonosának kell megfizetnie. A nő 40 ezer forintot utalt át a férfinek, aki január 29-én kaució címen újabb 50 ezer forintot kért, de a nő akkor már nem bízott a férfiban, hiszen még mindig nem látta a lakást. Nem utalt neki, sőt, visszakérte azt is, amit eddig fizetett. 

A férfi nem utalta neki vissza ezt a pénzt, hanem új ajánlattal állt elő, találkozót akart megbeszélni a nővel, amibe áldozata nem ment bele, inkább feljelentette a rendőrségen. A Tatabányai Járásbíróság az ügyészség indítványa alapján a férfit 1 év 10 hónapnyi börtönbüntetésre, 1 év közügyektől eltiltásra, valamint 260 ezer vagyonelkobzásra ítélte.  Az ítélet nem jogerős, az ügyész a jogorvoslati nyilatkozat megtételére 3 napot fenntartott, a vádlott és védő enyhítésért jelentett be fellebbezést.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések