A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szabadulj meg tőle! - üvöltötte a férfi, miközben terhes barátnője hasát rugdosta 18+


A fiatal amerikai férfi nem akarta a gyereket, ám a barátnője mégis úgy döntött, hogy megtartja. A 21 éves Gusk Ford kétszer is megpróbálta megverni, hogy a 19 éves lány elvetéljen - számolt be az elképesztő esetről a Ripost.


Másodszor is rátámadott, majd kegyetlenül megverte terhes barátnőjét az a 21 éves férfi, akit óvadék ellenében nemrég szabadlábra helyeztek. Gusk Ford azután szabadult, hogy párja, a 19 éves Ally Stephens október 1-jén feljelentést tett ellene. Az első támadásban Gusk fojtogatta és többször hasba rúgta az akkor négy hónapos terhes Allyt, miközben azt kiabálta, hogy „szabadulj meg tőle".
A fiatal "amerikai pár".Forrás: Cleveland Megyei Ügyészség

A férfi ügyvédje végül a 30 ezer dolláros ( 9.237.000 forint) büntetést lealkudta 1500 dollárra (462 ezer forint), amit a muskogeei fiatalember ki is fizetett.

A clevelanidi rendőrség szerint október Gusk Ford 17-én ismét megtámadta Stephenst. A verés olyan súlyos volt, hogy a nő kórházba került – írja a CrimeOnline.

Van egy áldozatunk, akit a felismerhetetlenségig összevertek, és ennek nem szabadott volna bekövetkeznie. Tenni kell valamit az áldozatokért. Tudjuk, hogy nem menthetjük meg mindannyiukat. Azonban soha ne hagyjuk figyelmen kívül az intő jeleket, mindig van honnan segítséget kérni

- kezdte beszédét a fiatal nő ügyvédje a bíróságon, ahol Guskot most akár 15 évre is ítélhetik.

Mindeközben Ally Stephens arról számolt be, hogy sokkal jobban van, és szerencsére a babájának sem történt semmi baja. Hozzátette: reméli, hogy a történtek megosztásával segíthet a családon belüli erőszak más áldozatain is.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések