A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elfelejtette bezárni az ajtót egy ír nő, a saját hálószobájában megerőszakolta egy idegen


Nem zárta be a bejárati ajtót egy írországi nő, miután távozott tőle a barátja. éjszaka egy másik férfi beosont hozzá, és megerőszakolta - számolt be az esetről a Bors .


Gondatlan, figyelmetlen volt egy ír nő, akit július egyik hétvégéjén hajnali kettőkor megerőszakoltak a saját szobájában. A Dingle városában élő hölgy egy hangulatos estét töltött el a barátjával az otthonához közeli egyik bárban. Mint utóbb elmondta, miután a fiúja hazakísérte, ittak némi bort, majd a barátja távozott.

Csakhogy az álomba merült nő elfeledte bezárni utána a háza bejárati ajtaját.

A 39 éves tettes, Gerard Cooper elmondta, hogy ugyanabban a bárban iszogatott, miközben sznúkerezett, és

hogy jobban érezze magát, némi kokaint is fogyasztott.

Ettől aztán felbátorodott, és hazafelé menet követte a párt. Miután a barát távozott, nem volt nehéz dolga, a bejárati ajtón besétált, felment a nő emeleti hálószobájába, és megerőszakolta.

A nő félálomban szinte azt sem tudta, mi történik vele. Amikor az erőszak véget ért, Cooper távozott, a szerencsétlen nő egy törölközőt tekert a teste köré, a lakása alsó szintjére ment, és értesítette a rendőröket.

A dublini bíróság most tett pontot az ügy végére, Coopert 12 év börtönre ítélte.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések