A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Porschéval járt cigit lopni két nő egy budapesti trafikba


Az erzsébetvárosi rendőrök két nőt fogtak el, akik a gyanú szerint szemétszállítás helyett egy VII. kerületi dohánybolt árukészletét fosztogatták rendszeresen.


A rendőrökhöz október 15-én érkezett egy feljelentés egy dohányboltot üzemeltető férfitől, mert boltjának árukészletéből rendszeresen tűnt el dohányáru.

A nyomozók a kamerafelvételek alapján megállapították, hogy az üzletben akkor mutatkozott készlethiány, amikor a céggel szerződésben lévő szemétszállító cég munkatársai elszállították a hulladékot.

Kiderült továbbá, hogy szeptember 3 és október 17 között a szemétszállító cég tulajdonosa, a 44 éves U. Mihályné és társa, a 25 éves V. Ilona kilenc alkalommal jártak a dohányboltnál, hogy elszállítsák a hulladékot. Egyikük elterelte az eladó figyelmét, a másik pedig bement a raktárba, és több bontatlan cigaretta kartont is a hulladék közé rejtett.

A két nő ezzel összesen 3 millió forint értékű dohányterméket lopott.

A rendőrök október 17-én fogták el őket a dohányboltnál, amikor épp a szemetet pakolták be egy Porschéba. Az autóban a szemét között 7 karton cigarettát találtak, amit le is foglaltak, az autóval együtt - vagyonvisszaszerzés érdekében. Lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések