A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ötmillió forintot fizetnek annak, aki segít megtalálni a maglódi vállalkozó gyilkosát


Nyomravezetői díjat tűzött ki az eltűnt maglódi luxusautószerelő meggyilkolásának ügyében a rendőrség. Ezt annak fogják kifizetni, aki elvezeti őket a gyilkosig.


Pintér Gyulának nagy neve volt a szakmában. A világ több részéről jöttek hozzá a luxusautó-tulajdonosok, hogy munkát adjanak neki.

Gyulának a munkája a hivatása is volt. Én teljesen biztos vagyok benne, hogy nem egy elégedetlen ügyfél vagy egy elszámolási vita áll az eltűnése mögött. Biztos, hogy soha senkit nem csapott be, de félmunkát sem adott ki a kezéből


– mondta korábban a férfi egyik barátja.

A maglódi vállalkozó tavaly tavasszal, május 10-én a Hummerével indult el otthonról valahová, ahová magával vitte Répa nevű vizsláját is. A férfit azóta senki sem látta senki, az autóját viszont másnap egy ismeretlen visszavezette az otthonához,

Miközben a kutyáját Szlovákiában találták meg.

Nem sokkal az eltűnése után őrizetbe vették az egyik helyi tanya tulajdonosát,

a kertjét pedig kutyákkal kutatták át.

A rendőrök kezdetben személyi szabadság megsértésére minősítették át a férfi eltűnését, de ahogy írtuk, augusztus 20-ától az esetet

már gyilkossági ügyként kezelik.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán akkor hozzátették, hogy a szabadlábon védekező férfit gyanúsítottként hallgatták ki bűnsegédként elkövetett emberölés miatt.

Október 30-án jelentették be, hogy nyomravezetői díjat tűztek ki az ügyben. 5 millió forintot hajlandók kifizetni annak, aki tudja, ki ölte meg a férfit és elvezeti hozzá a rendőrséget.

Pintér Gyula holtteste egyelőre nem került elő.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések