A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Négy gyereket hagyott maga után a motoros pár, akit egy részeg sofőr gázolt halálra


Négy gyermeket hagyott összesen maguk után az a pár, akiket halálra gázolt egy részeg sofőr október 23-án Dusnokon. A férfi rendszeresen segítette volt párját, akivel van egy értelmi fogyatékos gyerekük, de a nő most magára maradt egy komoly hitellel, ami a házát terheli.


Négy gyereket hagyott maga után az a motoros házaspár, akit egy részeg sofőr gázolt halálra az 51-es főúton október 23-án - írja a Blikk. A lapnak most megszólalt a pár egyik barátja is.

A 44 éves Gábor és 50 éves felesége, Éva aznap kirándulni indultak Pécsre. Az 51-es főúton Dusnokon azonban a részeg P. József autójával átsodródott a szemközti sávba  és ott összeütközött Gábor motorjával, a keresztbe fordult járműbe pedig felesége is beleütközött. A balesetben mindketten meghaltak.

Nehéz helyzetbe került Gábor volt párja

A Blikk cikke szerint a nőt három felnőtt lánya gyászolja, a férfinek pedig volt egy középsúlyos értelmi fogyatékkal élő fia az előző kapcsolatából. A fiút és édesanyját, Tündét a pár rendszeresen segítette, hogy a nő az ápolás mellett négy órában munkát tudjon vállalni.

– Gábor nemcsak motorostársam, de az egyik legjobb barátom is volt. Az elvesztése nagyon nagy csapás mindannyiunk számára. Motorosegyesületünk, a Pirates Family MC, amiben csak tudja, támogatja a gyászolókat, a temetés költségét átvállaltuk, és az ügyvédet is mi álljuk.

Tünde azonban annyira nehéz helyzetbe került, aminek megoldásához mi kevesek vagyunk
 – mondta a lapnak Gábor egyik barátja.

Holler Attila azt is hozzátette, hogy a házon, amiben Tünde lakik, komoly hitel van, és a férfi attól is tart, hogy a biztosító sem fog fizetni, ha a vétkes sofőrnek nem voltak rendben az ezzel kapcsolatos papírjai.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések