A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Migránsokkal az autójában borult fel egy rendőrök elől menekülő embercsempész az M1-esen


Tegnap kora délutáni órákban, négy megyére kiterjedő akció keretében akartak igazoltatni a rendőrök egy autót, aminek a sofőrje elhajtott az intézkedés elől, majd menekülés közben felborult.

Október 14-én, nem sokkal 14 óra előtt a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

MIGRÁCIÓS ÜGYEK OSZTÁLYÁNAK INFORMÁCIÓI ALAPJÁN AKARTAK MEGÁLLÍTANI EGY SZLOVÁK RENDSZÁMÚ AUTÓT, AZ M1-ES AUTÓPÁLYA 93. KILOMÉTERÉNÉL.

Ekkor az Ausztria felé tartó autó sofőrje

NAGY SEBESSÉGGEL ELHAJTOTT A RENDŐRÖK ELŐL, AKIK KÖVETNI KEZDTÉK.

Végül a menekülő autó, Nagyszentjános térségében

LESODRÓDOTT AZ AUTÓPÁLYÁRÓL ÉS ÁROKBA HAJTOTT, MAJD FELBORULT.

A balesetben a sofőr, és az összes utasa megsérült. A szír állampolgárságú sofőrnél egy német konvenciós útlevél volt, öt utasa szír állampolgárnak vallotta magát, de magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét, valamint személyazonosságukat, hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a sérülésekre való tekintettel mindenkit bevittek a kórházba. Majd onnan az

ELLÁTÁSUK UTÁN, A GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁGRA VITTÉK ŐKET, AHOL MIUTÁN MEGHALLGATTÁK, A HATÁLYOS MAGYAR JOGSZABÁLYOK SZERINT, VISSZAKÍSÉRIK ŐKET AZ IDEIGLENES BIZTONSÁGI HATÁRZÁRHOZ.

A sofőrrel szemben embercsempészés miatt indul eljárás.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések