A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Káosz és áramszünet a Mátrában a havazás miatt


Fennakadásokat okozott a közlekedésben és az áramellátásban a Mátra magasabban fekvő területein lehullott jelentős mennyiségű hó - tudatta a Heves megyei katasztrófavédelmi szóvivő szerdán az MTI-vel.

Nagy Csaba tájékoztatása szerint reggeltől kora délutánig tíz alkalommal avatkoztak be a katasztrófavédelem szakemberei.

KILENC HELYSZÍNEN KIDŐLT, ILLETVE VESZÉLYESEN MEGDŐLT FÁK KÉPEZTEK FORGALMI AKADÁLYT, VAGY AZOK LESZAKADT ÁGAI NEHEZÍTETTÉK A KÖZLEKEDÉST, EGY ESETBEN PEDIG ÉPÜLETRE DŐLT FÁT TÁVOLÍTOTTAK EL A GYÖNGYÖSI HIVATÁSOS TŰZOLTÓK. 

Mátraszentimre, Mátraszentlászló, Mátraszentistván és Bagolyirtás településeken hajnal óta szünetel az áramellátás, ami több mint ötszáz háztartást érint. Az áramszolgáltató munkatársai dolgoznak a szolgáltatás helyreállításán

- mondta el a Heves megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére elmondta: a havazás miatt reggel lezárták a Mátraházáról Kékestetőre vezető bekötőutat.

A KORLÁTOZÁST AZONBAN AZ ÚTAKADÁLYOK ELTÁVOLÍTÁSÁT KÖVETŐEN, KORA DÉLUTÁN FELOLDOTTA A RENDŐRSÉG.

A váratlanul jött télies időjárás miatt, a helyi információk szerint az ország legmagasabb pontján 14 centiméternyi hó hullott, az érintett térségben balesetről nem kaptak hírt - közölte Lázár Levente.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések