A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kigyulladt egy autó Kunszentmártonban


Teljes terjedelmében égett egy autó és egy félgarázs tetőszerkezete Kunszentmártonban, a Kerületiház utcában – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

A tűz két szomszédos épület tetőszerkezetét is érintette. Az esethez a kunszentmártoni, a szentesi és a szarvasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett öt vízsugárral eloltották a lángokat.

Az egységek a főépületből egy gázpalackot is kihoztak, amelyet nem ért hőhatás – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A tűzoltók munkájának köszönhetően a tűz a fő- és melléképület tetőszerkezetét csak minimális mértékben károsította, illetve a főépület egyik ajtaja, valamint konyhájának mennyezete és elektromos vezetéke rongálódott meg. A házat egy felnőtt és két gyermek lakja, utóbbiak rokonoknál helyezkedtek el.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések