A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ketten is megerőszakoltak egy nőt Bélapátfalván, hét év börtönt is kaphatnak


Két férfi követni kezdett egy nőt Bélapátfalván. Amikor utolérték, megragadták és bevonszolták egy parkoló melletti füves területre, ahol megverték és felváltva megerőszakolták.

Egy 23 éves férfi tavaly októberben rokonlátogatóba érkezett a  Bükkszentmártonban élő nagybátyjához. A két férfi egész nap ivott. Eldöntötték, hogy átmennek Bélapátfalvára egy kampányrendezvényre. Amikor ennek vége lett, beültek az egyik helyi kocsmába, ahol folytatták az ivást. Itt találkoztak egy középkorú nővel. Egyedül ült a teraszon.

Amikor a söröző 21 óra körül bezárt. A nő hazaindult, a férfiak pedig követték. Hirtelen felgyorsítottak, szó szerint futottak utána. Az egyik kereszteződésben utolérték, megragadták és felemelték, majd a járási hivatal parkolója melletti füves részre cipelték.

Félig levetkőztették, majd többször megütötték és megrúgták, hogy megtörjék az ellenállását. Végül mindketten, felváltva megerőszakolták.

A nő végig ellenkezett, és azzal fenyegette a férfiakat, hogy feljelenti őket. Az idősebb visszaadta neki vissza a ruháit miután végeztek, és azt tanácsolta neki, hogy meneküljön, mielőtt az unokaöccse megint bántani fogja.

A nőnek súlyos lelki és testi sérülései lettek.

Az ügyészségazonos alkalommal egymás cselekményéről tudva, többek által elkövetett szexuális erőszakkal és súlyos testi sértéssel vádolja a két férfit. Azt javasolják, hogy a bíróság mindkettejüket ítélje fegyházbüntetésre. Ha beismerő vallomást tesznek, 7 évet kaphatnak.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések