A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ivanka Trump 13 millió dollárt gyűjtött apja kampányának az utolsó héten


Az elnök főtanácsadójaként is dolgozó 39 éves Ivanka Trump nagyon sikeres volt a kampánytámogatások begyűjtésében a hajrá során, a kaliforniai Mountain View-ban és Beverly Hillsben 10 millió dollárt gyűjtött vasárnap esti és hétfői kampányeseményeken, pénteken Detroitban pedig 3 milliót, írja a Newsmax a The Hill alapján.


A detroiti rendezvény a 11. nyilvános megjelenése volt Ivanka Trumpnak vasárnap óta, és még számos helyen kampányol majd apjának a jövő keddi választásig. A hónap elején két rendezvényen szintén 10 milliót gyűjtött össze, korábban pedig 25 milliót hat kampányeseményen, vagyis nagyon népszerű, mozgósító hatású a jelenléte. A Trump-kampánynak több országos tévéreklámja is fut, emellett 12 tagállamban külön tv-szpotokat is sugároznak, ezek nagyon sok pénzbe kerülnek, ezeknek a finanszírozását is segítheti az Ivanka Trump által gyűjtött kampánypénz.

"Dolgozó anyaként, aki a nők életszínvonala javításának szenteli a karrierjét, Ivanka zsigerből érti azokat a problémákat, amelyekkel az amerikai családok szembesülnek manapság" - mondta róla a Politicónak a hónap elején Mercedes Schlapp, a Trump-kampány egyik tanácsadója. Ivanka Trump három gyereket nevel férjével, Jared Kushnerrel.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések