A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy 16 éves fiú erőszakolta meg a 11 éves kislányt Angliában


Egy 16 éves fiú erőszakolt meg egy 11 éves kislányt az Egyesült Királyságban. Marek Slepcik azzal védekezett, hogy a lány beleegyezésével került sor az aktusra, de a bíróság végül több mint négy év börtönre ítélte.


Egy 16 éves fiú erőszakolt meg egy 11 éves kislányt Liverpoolban - írja a Ripost a Liverpool Echo cikke alapján. Az eset még 2016-ban történt, de most született ítélet az ügyben.

A 16 éves Marek Slepcik elszökött otthonról, hogy a barátaival bulizhasson, ekkor találkozott a lánnyal. A fiú elmondása szerint nagyon sok vodkát ivott az este folyamán, a társaság pedig később egy üres házba ment, amihez az egyiküknek kulcsa is volt. Marek itt végül kettesben maradt a lánnyal, és felszólította, hogy húzza le a nadrágját.  Amikor a lány ellenkezett, a fiú erőszakkal levetkőztette, megerőszakolta, majd magára hagyta az üres épületben.

Több mint négy év börtönre ítélték

A kislány másnap az iskolában mesélte, mi történt vele. Elmondása szerint azonban Slepcik egyik barátja megfenyegette, ha beszél a történtekről, akkor megverik.

Mareket később elfogták, és bár az útlevelét elvették, az anyja segítségével mégis sikerült elszöknie Szlovákiába,  ahonnan csak idén nyáron szállították vissza az Egyesült Királyságba.

A fiú a bíróság előtt azzal védekezett, hogy az aktusba a lány beleegyezett, és amúgy azt hitte róla, hogy idősebb. A most húszéves Slepicket végül 4 év 10 hónap, fiatalkorúak fegyintézetében letöltendő szabadságvesztésre ítélték, és regisztrálva lesz, mint szexuális bűnelkövető.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések