A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Huszonegy év fegyházat kapott a feleségét feldaraboló darnózseli hentes


A harmadfokon eljáró Kúria 21 év fegyházra ítélte a darnózseli hentesként elhíresült N. Jánost előre kitervelten elkövetett emberölés miatt. A férfi 2014 májusában feleségét meggyilkolta, holttestét pedig a ház alatti húsfeldolgozóban feldarabolta és ledarálta.


A maradványok egy részét elégette, egy részét elrejtette vagy szétszórta. Pár nappal később a nyomozók megtalálták a réten az el nem égett darabokat a nő szív-, máj-, tüdő-, bőr- és izomszöveteiből, alig néhány kilométerre a vádlott házától, az egyezést később DNS-teszt is bizonyította, sőt még a Fertő tóban is találtak maradványokat .

Interjút adott a férfi, akit azzal vádoltak ogy megölte feleségét, a holttestet pedig a házukban lévő húsfeldolgozóban feldarabolta.

A férfi házassága már évekkel korábban megromlott, feleségével gyermekelhelyezési vitában álltak, őt többször bántalmazta is.

A vádlottat a Tatabányai Törvényszék 2019 márciusában bizonyítottság hiányában felmentette, a Győri Ítélőtábla azonban testi sértés miatt hét év börtönre ítélte. Az ítélet ellen akkor az ügyész súlyosításért, a vádlott és védője felmentésért fellebbezett. Így született meg most a legfelsőbb bírói szerv még súlyosabb ítélete, amely immár jogerős. 


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések