A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fejsérülés a táncparketten: hatalmasat esett a tévés a Dancing with the Stars próbáján


Amerikában sem fenékig tejfel a táncos műsor.


Megsérült a próbán az amerikai Dancing with the Stars egyik legnépszerűbb szereplője, Cheryl Burke, aki profi táncosból vált tévésztárrá és modellé. A 36 éves Burke partnerével, AJ McLeannel, a Backstreet Boys egykori tagjával gyakorolt, amikor a baleset történt. A koreográfia szerint az énekes előre futott a táncparketten, miközben Burke hátrált, aki azonban rosszul lépett, így hatalmasat esett.

„A táncparketten próbáltunk, de nem lett jó vége” – összegezte a történteket AJ McLean, aki próbálta nyugtatgatni a földön fekvő táncpartnerét. Kiderült, hogy Cheryl fejsérülést szenvedett, így sokáig az is kérdéses volt, folytatni tudja-e a műsort. A táncos a Twitteren hálálkodott AJ McLeannek: „Szerencsére a legjobb táncpartnerem van arra az esetre, ha össze kell kaparni a padlóról” – írta a New York Post cikke szerint.

Cheryl Burke 23 évad óta szerepel az idén a 29. szezonját kezdő Dancing with the Starsban, és ő volt az első női profi táncos, aki partnerével megynyerte a versenyt. Egyike azon állandó szereplőknek, akik kétszer is győztek egymás után. A műsor mellett több sikeres vállalkozást is irányít, tánciskolája és saját ruhamárkája is van.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések