A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezekben a városokban emelkedik a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja


A 43. héten az ország legtöbb településén, így a fővárosban és az agglomerációban is stagnál a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja, míg Pécsett, Békéscsabán, Salgótarjánban és Zalaegerszegen emelkedik a szennyvízben található víruskoncentráció - tájékoztatott a Nemzeti Népegészségügyi Központ.


A központ sajtóközleményében kijelentette, hogy a járványhelyzet változatlanul fennáll, a megelőző szabályok betartása továbbra is szükséges.

A közleményben található infografikából azt is megtudhatjuk, hogy a négy nagyváros szennyvizében található víruskoncentráció emelkedése ellenére továbbra is mérsékelt koncentrációban van jelen a koronavírus Pécsett, Békéscsabán, Salgótarjánban és Zalaegerszegen is.
Debrecenben, Kaposváron, Kecskeméten, Szegeden, Székesfehérváron, Szekszárdon, Szolnokon, Tatabányán és Veszprémben pedig alacsony a szennyvízben található víruskoncentráció.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések