A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Előbb ellopott, majd megbuherált egy autót egy jánoshidai férfi


Egy jánoshidai lakos tett bejelentést a rendőrség tevékenység-irányítási központjába, mert ismeretlen személy eltulajdonította a lakóháza előtt parkoló, lezáratlanul hagyott személygépkocsiját – ami gyújtáskapcsolójában az indítókulcs is benne volt – 2020. október 18-án 23 óra és 2020. október 19-én 4 óra között – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság.

A rendőrök adatgyűjtést során egy jánoshidai ingatlan mögött, ponyvával letakarva megtalálták az elrejtett gépjárművet. A nyomozók elfogták és előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható jogsértőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

A 20 éves terhelt beismerő vallomást tett. Kihallgatásakor elmondta, hogy a gépjárműből azért távolította el a katalizátort, mert egy közösségi oldalon azt olvasta, hogy jó árat adnak érte. A nyomozók lefoglalták a gépkocsit és a kivágott katalizátort, amit a tulajdonosnak visszaadtak. A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást, ami bíróság elé állítási javaslattal zárulhat.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések