A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elárulta a titkát: így nyeri vissza az alakját fél évvel a szülése után Kulcsár Edina


Csaknem hat hónappal második gyermeke születése után a tökéletes alak visszanyerésén dolgozik Kulcsár Edina.

Lépcsőzéssel edzi magát Kulcsár Edina! A saját hajfonó-szalon üzletlánccal rendelkező egykori szépségkirálynő csaknem fél évvel ezelőtt, április 21-én adott életet második gyermekének, Ninának, gyereknevelés örömeiről pedig gyakran mesél rajongóinak a közösségi oldalán. Kislánya születése után minden félelmét legyőzve egy olyan képet is megosztott a hasáról, amelyen látszik, mennyire megviseli a női testet a babavárás. Ám mint kiderült, a tökéletes alak visszanyerésén már dolgozik, a sok lépcsőzésen bizony a kisfia, a kétéves Medox is segít neki.

- A kisfiam nagyon aktív, egész nap futkározok utána. Nina is szereti, ha mozgásban vagyunk. Ráadásul a házunk is kétemeletes, így lépcsőzésből sincs hiányom. Mondhatom, hogy egész nap talpon vagyok, amikor végre leülök, akkor elkezdek dolgozni - mondta el a femcafe.hu-nak a kétgyermekes anyuka, aki a járvány idején is tesz azért, hogy jól érezze magát, nem zárkózik be teljesen, de cserébe minden szükséges óvintézkedést megtesz.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések