A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A baloldal egyik vezetője szerint rasszisták az emberek Borsodban, és ezért jelöltek egy antiszemitát


Az MSZP elnökhelyettese arról elmélkedett az ATV-ben, szerinte Bíró László személye „nem biztos, hogy Borsodban is ugyanolyan ellentmondásos volt" a helyieknek - erről írt a Mandiner.

Az ATV Nap híre című műsorának hétfői vendégei Barkóczi Balázs szóvivő (DK), Komjáthi Imre elnökhelyettes (MSZP), valamint Szakonyi Péter baloldali újságíró volt. A beszélgetés során Komjáthi Imre elmondta, szerinte Bíró László személye nem biztos, hogy "Borsodban is ugyanolyan ellentmondásos volt" a helyieknek. Mindezt a többi között azzal indokolta, hogy szerinte 

Borsodban, Szabolcsban sok helyen (...) életvitelükből adódóan vagy inkább élethelyzetükből adódóan vannak rasszista emberek.

Az MSZP elnökhelyettese a következőként fogalmazott: 

Elnézést, most a borsodi fog belőlem beszélni: nem biztos, hogy Borsodban is ugyanolyan ellentmondásos volt ez a személyiség a helyieknek. (...) Én ezt bátran ki merem mondani, hogy azért Borsodban, Szabolcsban sok helyen, ahol – most lehet, hogy ilyen fura fogalmat fogok használni – hogy életvitelükből adódóan vagy inkább élethelyzetükből adódóan vannak rasszista emberek, azok másként értékelik ezt. Ami nem jó, de ez azt mutatja, hogy van dolgunk kőkeményen, már régen el kellett volna kezdünk egész másként politizálni a vidéken. 

Vagyis, szerinte érthető, hogy a baloldal egy antiszemita politikust jelölt, hiszen a szavazók Borsodban fogékonyak a rasszizmusra. Mint kiderült, Komjáthi Imre tévedett, hiszen az antiszemita baloldali jelölt elvesztette az időközi választást.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések