A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

14 hónapig feküdt kómában egy 19 éves amerikai nő egy mellnagyobbító műtét után, aztán meghalt


Kómába esett és meghalt egy 19 éves lány egy elhibázott mellműtét miatt. Az orvos tudta, hogy nagy a baj, mégsem kért segítséget.

Tavaly augusztusban döntött úgy a coloradoi Emmalyn Nguyen, hogy meg szeretné nagyobbítatni a mellét, ezért bejelentkezett egy klinikára. A beavatkozás napján befeküdt a kórházba.

A műtét előtt megkapta a szokásos érzéstelenítőt, de ekkor szívrohamot kapott. Az operációt végző orvos viszont csak öt órával később hívta csak a mentőket. A lánynak súlyos agykárosodása lett, csak a gépek tartották életben. De Emmalyn Nguyen nem adta fel, a felépülés útjára lépett, már mosolyogni is tudott. 

Október másodikán viszont olyan súlyos tüdőgyulladás támadta meg a szervezetét, hogy két nappal később meghalt. A műtét után 14 hónapig volt kómában. 

A családja teljesen összetört - írta az Avana Tv nyomán a Bors.

Erre senki sem számított. A világ egy csodálatos, édes, élettel teli fiatal hölgyet veszített el. Egy egész élet állt még előtte, ami értelmetlen véget ért - nyilatkoztra a család ügyvédje.


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések